Смазочни материали от най-модерната фабрика в Саарлуис

модерна фабрика
ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА КОМПЕТЕНТНОСТ

Нашата ултрамодерна лаборатория залага изключително много на технологиите от бъдещето. Нашият мениджър Михаел Шолер ръководи екип, който се справя с всяко техническо предизвикателство, разработва индивидуални проекти и решения. Винаги сме с една стъпка напред и това е причината Meguin да подкрепя иновации като например създаването на специални биологични продукти на базата на възобновяеми суровини. Ние сме в тясно сътрудничество нашите клиенти и това е основният фактор за нашия успех.

ИНОВАЦИОННО РАЗВИТИЕ

Нашите изследователи са истински вълшебници и разработването на нови продукти и специализирани решения за тях са рутина. Това е причината да играем основна международна роля в областта на разработването на моторни масла. Например масла за ниско скоростно предварително запалване (LSPI), или масла за масла за икономия на гориво, които намаляват разхода му. За да подобрят експлоатационните свойства на все по-сложните смазочни материали в съответствие с по-високите изисквания, нашите експерти използват специални пакети с добавки. Съвременните моторни масла за автомобили съдържа 20 до 25% добавки, а за търговски превозни средства – още 10% повече.

ПРОИЗВОДСТВЕНА КОМПЕТЕНТНОСТ

През последните няколко години инвестирахме много в преструктурирането на нашите процеси и в разширяването на производствения ни капацитет. Терминалите ни за резервоари на базови масла вече имат капацитет от 18 милиона литра, а нашите суровини и системи за формули разполагат с общо 140 резервоара за съхранение. Ултрамодерен матричен разпределител гарантира ефективния поток на материали. Единадесет смесителни инсталации предлагат партиден капацитет от 3,8 до 22 т. Ежедневно се пълнят до 300 големи контейнера на две линии за пълнене, а пет линии за пълнене на малки контейнери вливат между 70 000 и 100 000 л в туби от 250 мл до 5 л.

ПРОДУКЦИЯ

В Meguin произвеждаме около 80 000 тона смазочни материали годишно, които се доставят в повече от 120 страни по света. По-голямата част от тях са продукти за автомобили. За всички наши продукти по целия свят се прилагат едни и същи стандарти за високо качество. Ние разработваме и произвеждаме нашите масла и добавки единствено в Германия, защото зад словосъчетанието „Произведено в Германия“ стои отличната ни репутация в световен мащаб. Независимо от държавата и  условията, нашето първокласно качество винаги отговаря на необходимите стандарти и впечатлява със своите реални преимущества.

БЕЗУПРЕЧНО КАЧЕСТВО

През последните години контролът на качеството ни е оптимизиран. В състояние сме сами да покрием целия спектър от анализи. Големият брой ежедневно взети проби на маслото и множество индивидуални анализи за контрол на производството не само водят до икономии, но и до значително по-бързи и по-гъвкави решения. Всички входящи суровини се проверяват внимателно в началото, както и по време на производството. Извършват се непрекъснати проверки за качество, които включват и резервните проби за крайните продукти. Обширни проверки се извършват отново преди изпращането на готовите продукти. Освен това се записват и документират всички съответни производствени данни за всяка производствена линия. Етикетирането с партиден номер и дата на производство позволява пълно проследяване на всички продукти.

ПРОДАЖБИ

Нашият екип по продажби в централата на Meguin осъществява постоянен контрол върху дейността на оторизираните ни национални дилъри, защото те са лицето на марката на пазара. Предоставено им е важно ноу-хау и им е осигурено редовно обучение с постоянна обратна връзка при възникнали въпроси. Не оставяме на случайността възможностите за растеж чрез глобалното развитие на нови пазари. От десетилетия имаме опит в международната търговия. Благодарение на него и на постоянно високото качество на нашите продукти, марката Meguin е успешно наложена от нашите търговски партньори по цеилия свят.

КОМПЕТЕНТЕН ЕКИП

Разполагаме с техническа компетентност, но на първо място ни е човешкия фактор. Нашите корпоративни ценности – идеите, креативността и отдадеността на нашите колеги предприемачи формират основата за непрекъснатия ни растеж. За да гарантираме това, ние редовно създаваме нови работни места в Германия, където е нашето производство. Качествени смазки, произведени в Германия. Произведени в нашите ултрамодерни съоръжения за производство, пълнене и опаковане на място в Саарлуис.