ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА НА НАШИТЕ СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ ОТ 1847 г.

лаборатория

Човешки фактор

Ние разполагаме с продуктите. Ние разполагаме с технологията. Имаме капацитет. И преди всичко – ние имаме хората. Техните идеи, тяхната креативност  отдаденост формират основата за непрекъснатия ни растеж. Така се произвежда качество – качествени продукти, произведени в Германия.

Напредък

Развитието означава работа в екип. Ние разчитаме на тясното сътрудничество с клиентите ни за развитието на нашите проекти. Нашите инжинери специалисти са с основна заслуга за разработването на специални продукти по зааявка. Ние поддържаме тясна връзка с производителите на автомобили. Само тези компании които покриват изискванията за качество на производителя на двигатели могат да получат одобрение и референция за продуктите си. Поради тази причина нашите продукти имат всички актуални одобрения. Прогресът също означава да мислиш с един ход напред. За това ние продължаваме да правим иновации в сектора, за да можем да изградим утрешният успех днес, заедно с Вас.

лаборатория
лаборатория

Околна Среда

Екологичното производство и спазването на стриктни екологични мерки е от основно значение за нашата компания. Поразителен пример за това е технологията “Pigging”, използвана в нашият комплекс от танкери с матричен дистрибутор. С тази технология се почистват проводите на основната производствена линия с най-голяма ефективност, при всяка смяна на рецептата и наливането на новото масло. Резултатът е драстично намаляване на отпадното масло. Съвместимостта на нашите продукти с околната среда също е от голямо значение. Допълнително доказателство за това е потвърждениято на Fraunhofer Institute for Chemical Technology за съвместимосста на продуктите със заобикалящата ни среда.

Капацитет

Непрекъснато инвестираме в разширяване на производствения си капацитет: В момента разполагаме с капацитет за съхранение от 18 милиона литра, а нашите резервоари за суровини и рецептните резервоари в момента наброяват над 140. Модерният разпределител на матрици осигурява ефективен поток на материала. Иновативната технология осигурява оптимизирани оперативни процеси и поддържа операции по пълнене, които обхващат диапазон от 250 милилитрови кенчета до варели от 205 литра.

капацитет
продуктова гама

Международност

Светът е нашият пазар! Не оставяме на шанса възможностите си за растеж, произтичащи от откриването на нови глобални пазари. Вместо това разчитаме на нашия опит, визия и постоянно високо качество на нашите продукти по целия свят, за да позиционираме Meguin в световен мащаб с нашите международни търговски партньори. Ние сме там за вас – където и когато и когато имате нужда от нас. Можете да се доверите на нашия дългогодишен опит на международните пазари.