Качество made in Germany

мегуин качество

Мегуин в цифри

  • Размер на компанията в Саарлуис: 25 000 м²
  • Ферма за резервоари с капацитет от 18 милиона литра
  • 45 Оторизирани дилъри на Meguin за национални продажби
  • Около 1300 клиенти
  • Разпространение в над 40 страни по света

Продуктова гама

Нашата обширна гама и нашето качество са добре познати по целия свят от десетилетия. Ние предлагаме смазки за автомобили, търговски превозни средства (тежкотоварни машини) и промишленост, включително многобройни специални продукти като индустриални трансмисионни масла. Ние имаме основна роля и в разработването и производството на моторни масла, включително и на масла за намаляване на разхода на гориво и за нискоскоростно предзапалване. (LSPI)

 

Качество

С дългосрочни партньорства ние гарантираме доставката на висококачествени базови масла, пакети с присадки и всички други съставки за производството на нашите продукти. Освен това се извършват изследвания и разработки изцяло в нашата собствена лаборатория с най-съвременно оборудване, където сме въвели режим за мониториране на качеството на продуктите в ранна фаза. Това започва още при подбора от всички суровини. Само висококачествени съставки се вграждат в нашите
продукти, което означава, че получавате само най-доброто качество. От доставката до пратката, всички суровини и крайни продукти подлежат на строги проверки. Освен това сертификатите в съответствие с DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001 и DIN EN ISO 50001 допълнително подчертават обещаното качество.

суровини